poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3009 .



Interviu
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Seemis ]

2006-11-29  |     | 



In ciuda refuzului de a integra in sistemul sanitar romanesc anumite descoperiri medicale de exceptie, refuz motivat de cu totul alte interese decat cele strict legate de sanatatea oamenilor, spiritul uman intuieste clar eficacitatea tratamentelor cu adevarat valoroase, precum cel creat de savantul Gheorghe Sarbu, dupa 42 de ani de cercetare. Conform principiului „lucrurile cele mai bune sunt cele mai simple”, PANACEUL CORINA este un unguent care are la baza o planta rara si care, in mod uimitor, vindeca foarte multe afectiuni, unele considerate a fi incurabile. Fara sa manifeste catusi de putin intentia de a submina medicina alopata sau pe cea homeopata, savantul Gheorghe Sarbu recomanda Panaceul Corina drept un remediu complementar tratamentelor prescrise de medici, lasand bolnavul sa se convinga singur de eficacitatea produsului, care nu amelioreaza, ci vindeca. Si, cu toate ca medicii de familie si specialistii isi indruma din ce in ce mai des pacientii catre cabinetul savantului ploiestean, statul roman nu pare a fi interesat sa cumpere patentul produsului, desi companii farmaceutice de prestigiu din strainatate si-au exprimat deja intentia de a-l achizitiona si ar face moarte de om sa puna mana pe Panaceul Corina.

Reporter Isabela Stefan-Iorga: Intrand pe site-ul dumneavoastra, am ramas surprinsa sa aflu cat de multe afectiuni vindeca panaceul Corina. In acest sens, va intreb, de ce nu este numele acestui panaceu pe buzele tuturor romanilor?
Savant Gheorghe Sarbu: Nu stiu daca panaceul descoperit de subsemnatul este sau nu este pe buzele tuturor romanilor … Stiu insa ca Panaceul Corina – Oxiopatia Sistem de Terapii este bine cunoscut in domeniul sau de interes si nu numai, atit in tara, cit si in strainatate.
Rep.: Cum de nu s-a mediatizat si popularizat intens remediul naturist descoperit de dv?
Gh. Sarbu: Produsul alchimic la care faceti referire are legatura cu medicina naturista doar prin factorul: la baza acestuia sta planta, cit si prin faptul: pe linga panaceul Corina, la unele afectiuni recomand si produse de sorginte naturista.
Cit priveste mediatizarea, respectiv, popularizarea teoremei despre care vorbim, cu toata stima, nu eu sunt cel in masura sa raspunda.
Rep.: Pentru care dintre afectiunile tratabile ati primit cele mai multe cereri?
Gh. Sarbu: Imi este greu sa nominalizez, dar pot afirma ca, la tratamentul oxiopat, cele mai multe solicitari vin din partea afectiunilor terminale: cancer, hematom, tuberculoza, si tot astfel.
Rep.: Am inteles ca panaceul Corina mareste sanii si penisul. Ne puteti explica pe scurt cum actioneaza pentru a obtine aceste rezultate?
Gh. Sarbu: Nu pot da referiri stiintifice; trebuie sa-mi protejez descoperirea … Sigur, asa este, sanii cresc, tot astfel si penisul … Daca se iau in calcul faptele: a) marirea se obtine pe care naturala, b) nu este nevoie de tratament de intretinere, si c) nu exista limita de virsta, descoperirea mea reprezinta ceva, cu atit mai mult, cu cit se stie ca implantul comporta citeva riscuri.
Rep.: Intra in componenta panaceului plante rare?
Gh. Sarbu: La baza panaceului sta o singura planta … Detalii in privinta se gasesc pe pagina mea de web.
Rep.: A vindecat panaceul persoane bolnave de SIDA? Nu doresc sa va supar si nici sa va par Toma necredinciosul, dar ne-ati putea indica o astfel de persoana pentru a discuta cu ea?
Gh Sarbu: Pe website: http://www.sarbu.ro exista stipulat textul: “În cazul persoanelor infestate cu HIV, Panaceul Corina poate fi obtinut la recomandarea medicului curant si administrat numai sub supraveghere medicala “; asadar, singurul in masura sa dea referinte este medicul de specialitate.
Rep.: Difera compozitia panaceului in functie de fiecare maladie pentru care este prescris? Va intreb acest lucru pentru ca preturile difera in functie de afectiune.
Gh. Sarbu: Nu, nu difera compozitia panaceului, ci cantitatea necesara
vindecarii uneia sau alteia dintre afectiuni; de pilda, pentru cancer sunt necesare doua doze. Cit priveste cele citeva afectiuni cu pret de sine statator, starea de fapt se datoreaza cercetarii ce am desfasurat, activitate determinata de factorul care este situatia joasa din punct de vedere pecuniar al pensionarilor; dar nu am uitat nici de elevi, nici de studenti - de tineri in general.
Rep.: Am observat ca rugati Corpul Medical sa prescrie panaceul. Au dat medicii din Romania curs solicitarii dumneavoastra?
Gh. Sarbu: Pina mai alaltaieri, doar la solicitarea bolnavului. De ieri au inceput sa soseasca la cabinetul meu bolnavi trimisi de medicul de familie, respectiv, de medicul de specialitate, lucru bun care vorbeste de la sine. In numele oamenilor cu probleme de sanatate, multumesc si pe aceasta cale Corpului Medical din tara, precum si celui din strainatate.
Rep.: Nu in ultimul rand, stim ca doriti sa vindeti patentul. De ce ati luat aceasta hotarare si mai ales, ati primit oferte serioase de la cineva? Ne puteti dezvalui din partea cui anume?
Gh. Sarbu: Da. Am 66 de ani, se aproprie clipa cind voi face cu mina vietii … Cine imi da dreptul sa iau cu mine in cripta produsul Corina? Nimeni. Astfel, este imperios necesar: formarea unei echipe medicale, de adus in limbajul medicinii alopate rezultatele cercetarii mele; dar mai inainte de acestea, trebuie ca descoperirea mea sa fie integrata. Daca am oferte serioase pentru a vinde patentul? Sigur ca da, si inca foarte multe: Walter Prige din Africa de Sud, George Stuardt din Marea Britanie, Gerald Delpere din Franta … Si as putea umple usor citeva pagini cu persoane, respectiv firme, interesate de cumpararea patentului.
Rep.: Va multumesc anticipat pentru bunavointa de a a raspunde acestor intrebari.
Gh. Sarbu: La rindu-mi va multumesc, si inca de doua ori: intii, in numele Interesului National, apoi, in numele bolnavilor, care astfel au posibilitatea de a se informa cu privire la Sistemul de terapii oxiopat, in speta panaceul Corina, produs care nu amelioreaza, ci vindeca.






.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!