poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4165 .



Anunt pentru fumatori si nu numai…
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [sache ]

2005-02-11  |     | 



Dragi colegi,

Pentru un program de lucru care sa nu dezavantajeze personalul firmei si pentru a avea certitudinea ca cele 8 ore de lucru pe zi sunt dedicate in exclusivitate companiei, va transmit ca incepand cu 01 martie 2005, fumatorii din cadrul companiei noastre vor avea program prelungit cu 30 minute pe zi.

Programul de lucru va fi repartizat astfel:

a) nefumatorii vor incepe lucrul la ora 9 si il vor termina la ora 18.30 cu pauza de masa de 1 ora;

b) fumatorii vor incepe lucrul tot la ora 9 dar il vor termina la ora 19 cu pauza de masa de 1 ora si 1/2 ora pentru fumat.

Femeile pot sta pana la ora 21, iar negrii, ungurii si rromii vor sta pana la ora 22 deoarece pe langa faptul ca fumeaza mai si mananca.

De asemenea, aducem la cunostinta celor care doresc sa se lase de fumat (ca sa plece mai devreme acasa), riscul actiunii lor:

1. Fiind sezon rece, vor bea mai multa apa (vezi documentar Discovery Channel) si vor face pipi mai des, pierzand astfel o ora pe zi la toaleta;

2. Vor fi cazuri de ingrasare spontana (renuntarea la fumat provoaca bulimie) si vor pleca mai des in piata sa caute morcovi, banane, mere, lamai si apa plata. Acest fapt va duce la pierderea altei ore din programul de servciu;

3. Va creste nervorzitatea la locul de munca si vor aparea diferite stari bizare astfel incat numarul consultatiilor medicale se va inmulti, pierzandu-se astfel inca o ora din programul de serviciu.

In concluzie m-am razgandit. Din 01 martie 2005, programul de lucru va fi de la ora 9 la ora 24 ca sa prindem aici toate aspectele.

Va multumesc si va doresc o zi frumoasa in continuare!

Directiunea


Multumesc firmei S.C. pentru ideea acestui text. Daca n-ati exista voi, domnilor si doamnelor patroni, noi muritorii n-am mai avea ce inventa. Multumesc si tie, Camelia.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!