poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2697 .



oh my god they killed kenny II
proză [ ]
you bastard

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [emilian ]

2009-07-12  |     | 



adevărul e că m-am bucurat cînd am văzut avertizarea de cod galben. m-am gîndit că nu face topless și că pentru mine ar fi mai ușor. apoi mi-am dat seama că dacă plouă o să stea în cameră o să facă sex și-o să mă uite.

îmi plac diminețile în care am dreptate. ca de exemplu sînt la a treia doză de bere neagră. un duș pasta de dinți face minuni pentru dintele meu. calm. îmi aduc aminte că am fost la un curs organizat de ăia de la institutul de politici publice și treinărul ne zicea că jurnaliștii din presa scrisă sînt al doilea popor ales. că ei țin sabatul. cîteodată am așa o poftă să văd ce culoare are sîngele meu. să-l gust. cîteodată am așa o poftă să las un bilet pentru maică-mea în care să-i explic frumos că de-acu nu mă mai bate nimeni la cap să merg duminica la biserică.

s-a ales praful de ziua de ieri. nu că aș fi făcut ceva remarcabil. îmi plac diminețile în care am dreptate. ca de exemplu ioana îmi spune că o duce foarte bine că s-a vindecat. îmi aduc aminte de mirela de lotus de armata de cărucioare care juca biliard. s-a dus praful de ziua de ieri. m-am trezit și azi. în cazul în care nu eram sigur. de regulă îmi spun că nu mă pot sinucide sîmbăta. sîmbăta sînt pe teren. la conferințe de presă. iar duminica mă trimite maică-mea la biserică.

doamne cîte chestii mai uit. și mă enervez pentru că vreau să scriu și nu-mi aduc aminte.

nu prea mai dorm noaptea. mă furnică mîinile picioarele sternul. văd gunoierii îmi spun ce mișto ar fi să fiu gunoier să ridic resturile unei zile trăită de toți. resturile unor zile trăite de toți. resturile unor vieți închise frumos într-un sac de plastic. ar fi trebuit să fac la viața mea profiluri criminologice ale infractorilor. că așa zice pe diploma mea de licență. aud trenurile cum pleacă locomotivele șuieră ca niște animale din ice age care își cheamă puii. doar eu stau pe loc și număr. halal constanță și-a ales universul ăsta. cred că își bate joc de voi. aud locomotivele și-mi vine să ies din mine să-mi las dracului oasele și să mă pun pe mîncat drumuri.

another day another dollar another call du-te naibii la biserică. ea nu mai face topless da face sex sigur te-a uitat. mmm ce gust o avea sîngele.

azi e o vreme de londra. te simți bine apa curge pe străzi ai vrea și tu într-un fel să dispari într-un canal dar nu ai voie. doar nu vrei să te înmormînteze fără preot. te gîndești la bamby la south park la toate lucrurile care te leagă. fosta ta prietenă se ducea la o țigancă aia îi dădea în cărți zicea că sînt blestemat. patul nefăcut încerci să-ți aduci aminte.
ai avut o conversație instructivă cu winnetou și leonard cohen. pe la două leonard n-a mai rezistat a rămas doar winnetou. probabil din complezență.

în fața cireșului. el își știe sfîrșitul oricum. și dacă se duce se duce cu tot ce i-ai spus. adică te mai gîndești pe unde dracu e taică-tu. că trebuie la un moment dat să fi avut un tată. dar vremurile sînt așa de departe încît îți vine să crezi că nu ai fost tu ci prietenul de la etajul II. apoi alungi gîndul ăsta nu ai voie să te gîndești dacă pentru tine mai vrei să însemni ceva.

stai și te aduni. un borcan de miere zaharisită o sticlă de spirt filtrată prin pîine și o dimineață în care tu ai dreptate.




.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!