poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2085 .



Prime time news
proză [ ]

Colecţia: texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Noricã ]

2014-02-20  |     | 



De la Inspectoratul General al Poliției

- Cetățeanul Ion Amăriei din județul Vaslui, recent eliberat, a fost acuzat că a violat-o pe văduva Măria Aioanei, angajată ca paznic la închisoarea din localitate. În final a scăpat de pedeapsă, întrucât s-a însurat cu corpul delict. La biserică, mirele a declarat: “La închisoare nu mă lăsa să beau. Acum nu mai are ce să-mi facă.”

- Zidul de piatră al unor grădini a lovit mașina Președintelui Consiliului Județean Constanța, Costică Niculescu. Deși proprietăreasa, pe numele ei Semiramida, s-a declarat nevinovată, totuși grădinile au primit o pedeapsă cu suspendare.

- Un bărbat din județul Târgu Mureș, Honved Attila, a fost găsit mort în curtea sa, în urma a 48 lovituri de cuțit. Suspiciunea inițială de sinucidere a fost pusă sub semnul îndoielii în momentul în care s-a constatat că a dispărut capra decedatului.

- Senatorul Tr. Aseistu a fost acuzat că a primit 50.000 euro drept mită pentru influențarea justiției. I s-a organizat un flagrant, repetat de încă 5 ori deoarece camera de filmat era defectă. Senatorul, găsit nevinovat, a păstrat cei 300.000 euro.


De la corespondenții noștri din provincie

- Ați auzit de Experimentul Philadelphia? În 1943, în urma unor încercări de a ascunde radarului vasele de luptă, nava USS Eldridge a dispărut din portul Philadelphia și a apărut la 600 km distanță. Cum și flota românească a dispărut în condiții la fel de misterioase, în portul Constanța a fost organizat un experiment. În prezența unei numeroase asistențe, ultimul remorcher aparținând unei firme de stat a dispărut și, după câteva minute, a apărut în scriptele unei firme private. Fizicienii invitați au declarat: “E foarte posibil ca flota să fi dispărut în aceleași condiții”.

- În Munții Bucegi, echipa Salvamont a fost dotată cu opt câini Saint Bernard, având la gât butoiașe cu rom. După o săptănână, șeful Salvamontului ne-a declarat: “A trebuit să întrerupem acțiunea. De când s-a aflat de câini, numărul celor rătăciți în viscol a crescut de cincizeci și două de ori”.

- Încuiată din greșeală în apartament, o persoană în vârstă de 32 ani de sex feminin a fost găsită decedată după o săptămână. Cauza morții - deshidratarea. Mai pe românește a murit de sete, deoarece terminase ultima butelie cu apă plată. Victima refuza din principiu să bea apă de la robinet.

- În județul Teleorman, în urma unor deshumări, au fost descoperite schelete cu fața în jos. Rudele decedaților au declarat: “S-au răsucit în mormânt pentru că în numele lor au fost introduse în urnă buletine de vot pentru partidul advers.”


De la Olimpiada de iarnă din Soci

- Echipa de sanie a României nu a fost prea afectată după ce săniuța echipei s-a rupt la un antrenament. Singurul supărat era antrenorul: “Ce-i spun eu acum nepoatei mele? În graba mare, i-am luat săniuța fără să-i cer voie”.

- Românul participant la biatlon s-a întors acasă cu cinci medalii de aur. Pe aeroport, la întrebarea “Cum le-ați împușcat?”, sportivul român a declarat: “Colecția ar fi fost mai bogată, dar organizatorii au interzis în satul olimpic jocul alba-neagra”.

- Membrii echipei românești de patinaj viteză au fost aplaudați la scenă deschisă pentru viteza cu care își treceau de la unul la altul singura pereche de patine în proba de ștafetă.



.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!