poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4321 .



Sex cu o necunoscută
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [wolfito ]

2004-06-11  |     | 



“Relaxează-te, închide ochii și gândește-te la ceva frumos. Poate ai noroc și ți se vor îndeplini dorințele. Eu o să pregătesc totul.”
Ce femeie plină de farmec! Mă simt în siguranță în preajma ei. Îmi place când mă atinge cu mâinile ei frumoase și finuțe. Și apoi, sânii ei! Au fost așa aproape de gura mea, încăt m-am gândit să mușc din ei. Dar ea s-a retras decent.
«Nu așa repede, trebuie mai întâi să punem puțina alifie pe el și să-l masăm încetișor, și totul o să meargă bine.”
Bine îmi era oricum, de pe acum. Chiar foarte bine. Sunt sigur că va fi foarte bine. Îmi place de ea. Tot ce spune ea sună plauzibil și adevărat. Și dacă mă gândesc bine, eu nici nu o cunosc. Radu mi-a prezentat-o și a spus că e buna. Atât! Având încedere în prietenul meu am ajuns aici, pe mâinile ei.
“Încep cu masajul. Dacă te doare să faci semn. »
Simt cum mă mângăie în păr și coboară cu mâinile la urechi, pe obraji și cum deodată îmi bagă încetișor și prudent un deget în gură: ”ai niște buze foarte moi și frumoase”, îmi șoptește la ureche că mi se scoală părul pe tot corpul. Și nu numai …
“Ești mult prea tensionat. Te doare, sau e bine asa?”
Dau puternic din cap. Mâinile ei aluneca masându-mă duios dar tot mai repede in ritmul pulsului meu ce porneste la galop. Mama, ce bună e! Foarte bună. Am să-i mulțumesc lui Radu. E un prieten bun. ....Eu vreau mai mult. Respirația mea începe să alerge. Simt că turbez și tot corpul o i-a razna. Ea mă împinge cu blandețe, dar sigură înapoi în poziția inițială:
“Trebuie să te calmezi. Ești chiar prea agresiv.”
Ma gândesc la tipul de înainte și încep să gâfai:”Știu. O să încerc, dar e greu.”
Mai ales că ma uit în ochii ei verzi și frumoși.
“Lasă-te pe mâna mea. Eu o să ma duc în camera de alături să pregatesc totul. Tu între timp înceară să-ți dai drumul la gânduri și să visezi ceva, ca să te relaxezi. Că altfel nu ajungem la țelul nostru.”
Da! Și eu vreau la țel, că de aceea am venit aici. Ascult și îmi las sufletul să zboare. În visele mele mă gândesc plin de dor, cum ea va intra în curând pe ușa, așa cum a facut-o Dzeu, și cu trupul ei de înger o să mă conduca la țelul meu. Tot corpul îmi tremură și e încordat ca un arc.
Se uită adânc la mine și mă prinde cu ambele mâini de obraji:”Hai să începem, acum e momentul. Pot sa simt, totul e tare.”
Simt cum mă ia tare dintr-o parte. Doare puțin, dar plăcerea învinge totul. Simt cum se plimba în partea cealaltă. Simt oricare mișcare a trupului ei. Văd cum se formeaza pe fața ei frumoasă picături de sudoare care se unesc și se scurg între sânii ei perfecți în direcția țelului meu misterios. Aproape că se asează pe mine și începe să împingă tot mai hotârătă și cu tot mai multa putere.
“Imediat o să ne atingem țelul!”, spune gâfaiind cu ultima putere, “e încăpăținat gagiul tău, dar mie nu mi-a resistat nici unul până acum.”
Se mișca îndemănatica și mai repede. Și durerea mea este tot mai mare. Nu mai am aer și o apuc cu ambele mâini de spate trăgând-o spre mine.
“Uite acuma începe să se miște…sper că vine acuuuumaaaa… och, vai ce încăpătânat este, dar lasa că-i arăt eu lui. Hai, acuma, ajuta-mă …. Uite că vineeeeeeeeee” urlă usurată și ține triumfător un dinte mare și plin de sânge în fața ochilor mei plini de lacrimi:

“Așa cum ți-am spus – până acum mie nu mi-a resistat nici unul.”

(C) wolfito, www.wolfiklein.de

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!