poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2075 .



Manuscris pe suport electronic
proză [ ]
despre origine

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cbogdan ]

2004-07-08  |     | 



Să trăiasca mamă din mamă din mamă din mamă din mama ta .


La dracu cu mărul . La dracu cu natura umană .

La dracu cu cei care au inventat banul din lene să duca în spate cosuri cu fructe sa schimbe cu carne . La dracu cu vechii egipți de care nu scrie mai nimeni și cifrele altora care justifică existența în sclavie și oracolul curentelor economice .

La dracu cu cei care pun biserica între mine și origine , dumnezeul . La dracu cu instituția care îl răstignește pe om în fiecare an . La dracu cu cei care au scris în grabă pe vârf de munte reguli de conviețuire cu ei .

La dracu cu conceptul uman . La dracu cu binele și răul pe care îl serviți voi scris în cărți sfinte sau nu . La dracu cu cei care sanctifică oameni morți . La dracu cu acțiunile religioase și concepțiile născute din fabulații care nu servesc în evoluția mea genetică și care opresc nașterea omului nou .

La dracu cu dualismul din voi . La dracu cu ism-ul relativ servit cu noduri condiției umane .

La dracu cu masoneria și clerici papali .
La dracu cu bomba atomică cu războaiele și curiozitatea umană nascută mult prea devreme prin ce numește societatea geniu . La dracu cu cei care au inventat mașina și motorul cu combustie . Ne deplasăm odată cu planeta de sub picioare .

La dracu cu cei care pun preț-petrol și pun perfuzii fizicii vechi aflate in reanimare . La dracu cu cei care ascund schițele lui "Ainștain" . Să nu aveți o moarte relativă . Evident !


La dracu cu cei care vând apă cu aer .
La dracu cu hidrocarburile ingerate în loc de energie . La dracu cu cei care nu au studiat îndeajuns falusul și absorbția de energie , alt stomac .

La dracu cu cei care l-au împărțit pe Dumnezeul în religii pentru control și mani-populare religioasă . Nu controlați nimic muritorilor . La dracu cu cei care au împărțit gândul în comunicare lingvista si nu numai . La dracu cu cei care susțin că dumnezeul a stropit iubirea doar pe planeta Pământ . Să muriți voi singuri în origine tot în șapte zile .

La dracu cu cei care au inventat consumul cu investiție în organism . Consumați-vă viața . La dracu cu digul gonflabil din Olanda o să muriți înecați cu atatea diguri . Lasați casele sa pluteasca pe apă .

La dracu cu cei care nu-și trăiesc viața și găsesc la alții vina când de fapt oamenii n-au buzunare . La dracu cu drogurile sintetice si pe ala care le-a inventat .

La dracu cu siguranța papalității căci am și eu acelasi secret . Fiți sinceri , trecut-au mii de ani . Ironie , concept ce vă dezvelește de secrete .

La dracu cu Diavolul pe care nu-l iartă Dumnezeul . La dracu cu mentalitatile care cred asta . La dracu cu cei care cosmetizează minciuna în adevar de dragul evoluției umane lente dar sigure . Să vă dau viață cu un sărut .

La dracu cu cei care cerșesc bani la colț de stradă și pe cei care le dau bani . Să vă imbrățisez pe toți odată . Vă mai lipsește ceva : cersetorului decizia care îl definește ca om iar "omenosului" iubirea furată de impotența financiar precară .

La dracu cu cei care cred că iubirea se cumpară . La dracu cu cei care se căsătoresc din interes și cu cei care accepta asta . La dracu cu contractele prenupțiale . Ați semnat ceva cand v-ați născut ?


La dracu cu femeia care abandoneaza noul nascut în spital in ghearele necivilizației . La dracu cu cei care nu iși educa copii . Prăbușiților !

La dracu cu Muzeul de Baltă care justifică directoratul prin expoziții contraceptive . La dracu cu cei care țin lucrările in beciuri prin muzee . Mă bate un alizeu .

La dracu cu cei care țin actorii în frig și umezeală doar sa demonstreze ca pot , mumiilor .

La dracu cu artistul care nu dăruiește artă .


La dracu cu poetul care insista pe un concept de prost gust până devine acceptabil spre consum . Exagerați lenea până devine afrodisiac .

Am înceredere în mine , dumnezeul din tine .
La dracu cand speranța are răbdare .

Vă iubesc pe toți odată cu mărul din gat odată cu "ecspresia" , "loc în sufletul meu " .


.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!