poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7096 .



Important! Tabăra De Creație \"Lumina De Avarie\"
articol [ ]
- editia I, 18 - 23 decembrie 2008

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Zeu deghizat ]

2008-11-03  |     | 



Alianța Organizațiilor Non-Guvernamentale de Tineret din România îi invită pe toți doritorii să participe la prima ediție a Taberei de Creație Literară „Lumina de Avarie”, ce va avea loc între 18 și 23 decembrie la tabăra școlară din Predeal.

Tabăra va fi organizată pe trei ateliere: de poezie, proză și teatru, fiecare dintre acestea având doi coordonatori. Aceștia sunt absolvenți ai Masteratului de Literatură și Comunicare de la Brașov, astfel: la poezie – Naomi Ionică și Daniel Puia-Dumitrescu; la proză - Luminița Deleanu și Andreea Buliga; la teatru – Elise Wilk și Raul Popescu.

În fiecare zi va avea loc și un curs la care vor participa membrii tuturor celor trei ateliere, unde invitați vor fi scriitori din Brașov și din țară. Aceștia sunt oameni de cultură de renume din țara noastră, profesori universitari și membrii ai Generației '80. Din București și din Brașov, ei vor veni nu numai pentru a ne împărtăși din experiența lor, ci și pentru a ne încânta cu prezența și recitaluri din opera proprie. Numele lor le vom afișa în curând!

Condițiile de participare sunt: vârsta doritorilor să fie între 15 și 21 de ani, aceștia vor completa formularul de înscriere aflat la adresa http://luminadeavarie.blogspot.com/; în plus, organizatorii mai cer o creație personală a celor interesați de participare. Cei interesați pot trimite între 1 - 5 pagini de poezie, proză sau dialog teatral.

Perioada de înscriere va fi între 1 și 30 noiembrie 2008. Înscrierile se vor face prin e-mail, la adresa [email protected], de unde puteți cere formularul de înscriere, al cărui model îl aveți și mai jos, iar taxa de înscriere va fi trimisă imediat după ce vor fi afișate rezultatele preselecției în contul nostru, care va fi anunțat ulterior, sau direct la sediul din str. LUNGA, nr. 130.

Taxa de participare este de 350 de lei, aceasta incluzând cazarea pe timp de cinci nopți la tabăra școlară din Predeal, masa – mic dejun, prânz și cină - la pensiunea "La copilu'", aflată lângă tabără, plus mapa fiecărui concurent.
Pentru mai multe relații, puteți apela la adresa de e-mail de mai sus sau la numărul de telefon 0746 204232.

Menționăm că este prima dată la Brașov când are loc un eveniment de o asemenea anvergură pe plan literar, iată încă un motiv în plus să vă înscrieți cât mai repede! Și să nu uităm: în fiecare zi vor fi surprize, vom viziona filme serile și vom face petreceri, vom scrie, vom citi, vom avea diplome de participare la final și premii deosebite!
Vă așteptăm!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!