poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 97 .



despre credință- sursa salvatoare.
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-30  |     | 



Credința fiecărui individ este sursa salvatoare, care vindecă toate rănile trecutului, este sursa cea mai viabilă care îl apropie pe om de Dumnezeu, care îi unește pe oameni în proiectele de dezvoltare de evoluție.
Credința este forța care îi ajută pe oameni în lupta cu stihiile veacului.
Am credința că odată cu dezvoltarea ,i consolidarea credinței ciclul răului poate fi încheiat atât în conștiința individuală cât și în mentalul colectiv al umanității.
Poate arunca în uitare atrocitățile trecutului simțite la scară largă, cum au fost războaiele, represiunile, revoltele, revoluțiile sângeroase.
Conștiința oamenilor actuali se transformă în templu al credinței, în care se reculeg, în care își găsesc puterile vindecătoare și creatoare, în care icoana lui Iisus Hristos prinde viață și le oferă iertare iubire necondiționată.
Fără credință omul este gol pe dinăuntru și nu are pe ce să se sprijine cînd este epuizat de grijile și zbaterile pentru supraviețuire. Credința generează transformarea normalului, a spiritului, a universului, a divinității.
Sunt semne reale că sfânta credință a făcut salturi fenomenale pline de eroism, încurajatoare pe toate planurile vieții.
Credința este experimentată într-o multitudine de forme bazate pe obiceiuri pe tradiții.
Am constatat că viața oamenilor credincioși în sinele lor și în divinitate ,se schimbă permanent în bine, că este fenomenul cel mai elocvent care îi face fericiți, împliniți.
Credința are legătură cu geniul universului, cu al Mamei Natură, este cel mai valoros și mai strălucitor lucru din conștiința oamenilor, îi scoate din ghearele morții, îi face nemuritori ca pe zei, îi transformă în spirite de lumină.
Perspectivele credinței sunt mari, colosale, îi dezrobește pe oameni de sub dominația infernului întunecat, fapt care depinde în totalitate de nivelul de conștiință.
Cea mai lucidă, mai realistă, mai viabilă opțiune a credinței este iubirea, pentru al scoate pe om din anonimat, pentru al face desăvârșit, cel mai important aspect al vieții.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!