poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 95 .



despre mesagerii divini
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-11-14  |     | 



Fiecare om are doi îngeri care să îl călăuzească zi de zi în viață, să îl ferească de rele, să creeze conexiuni cu ierarhia divină superioară. Cei doi îngeri sunt unul masculin și unul feminin, ambii lucrează cu mentalul omului ca să îl mențină în echilibru, să realizeze cu bine tot ceea ce își propune, să facă fapte bune, să creadă în divinitate, să iubească, să se dăruiască lumii necondiționat.
Pe lângă îngerii omului, viața abundă de mesageri divini, care au menirea să realizeze salturi în evoluția omenirii.
Cel mai minunat mesager divin este Lumina, care are menirea să îi scoată pe oameni din întuneric, să energizeze toate structurile celulare din organism, nu zadarnic Lumina este simbolul învierii, are puterea să învie celulele moarte din organism , din suflet, are menirea să le arate oamenilor calea cea dreaptă în evoluția spirituală, energia luminii este creatoare și salvatoare.
Un alt mesager divin este Ploaia, are menirea să hrănească lumea, pământul și toate viețuitoarele pământului, fără ploaie planeta pământ ar deveni aridă, moartă precum Marte, de asemeni ploaia are menirea să purifice aerul alterat grav de noxe, nu în ultimul rând ploaia generează belșugul pământului și al umanității deopotrivă.
Un alt mesager divin este Curcubeul, are menirea să dea culoare vieții, sentimentelor, emoțiilor, să producă, uimire, revelație, să producă mare bucurie și entuziasm creator.
Când stelele coboară pe pământ vin în chip de mesageri divini, au menirea să repare sufletele defecte, sfârtecate de asprimile vieții, au menirea să deschidă noi drumuri de lumina în conștiința umanității, au menirea să dea strălucire realizărilor oamenilor.
Cred că fiecărui om I s-a întâmplat să întâlnească un mesager divin, atunci când avea cea mai mare nevoie să găsească o soluție de rezolvare a unor probleme stresante, apăsătoare și ca prin minune a primit sfatul cel mai bun, a primit mesaje de îmbărbătare, de încurajare, a primit o mângâiere, o îmbrățișare, un zâmbet prietenos și cald.
Anotimpurile sunt mesageri divini, fac viața omenirii să fie prolifică, plină de frumusețe, plină de miracole și de reușite, iarna are menirea specială de a vindeca planeta afectată de bacterii și viruși.
Mesagerii divini sunt printre noi, la tot pasul, trebuie doar să credem în existența lor, să respectăm misiunile lor, ei nu îi obligă pe oameni să facă ceva anume, să îi urmeze, ei vor doar să fie lăsați în pace să își împlinească misiunea și abnegația cu care au venit pe pământ, să fie observați și urmați doar de cei cu care au rezonanțe comune. Sunt în chip de modele de viață, de repere de realizare și performanță, sunt oamenii luminii, îngerii luminii și iubirii absolute, care s-au născut cu preponderență în acest mileniu. Ei au puterea divină să schimbe în bine soarta omenirii, au venit cu programe iluministe, divine ,stelare, solare, speciale, să ridice nivelul de evoluție al umanității.
Ne putem conecta cu mesagerii divini prin credință mare în Dumnezeu,, în Maica Dumnezeie, în Hristos mântuitorul și deopotrivă în Univers. Este suficient să îi invocăm printr-o rugăciune. Apoi imediat sau foarte curând vom primi sfatul cel mai înțelept, vom primi pacea și liniștea în suflet, pentru ca să ne urmăm cursul vieții în condiții de confort și siguranță.
Nu trebuie nici o clipă să ne pierdem încrederea în divinitate, deznădejdea ne îndepărtează de la scopul precis cu care am venit pe pământ, deznădejdea duce întotdeauna în întuneric, disperare, duce la moartea spiritului și sufletului.
Dumnezeu lucrează prin oameni, dar mai ales prin mesagerii divini, pentru ca nivelul de viață al omenirii să atingă cote înalte de evoluție.
Am bucuria să constat zi de zi că oamenii doresc o schimbare, fie că este adusă de vânt, de lumină , de ploaie sau de un curcubeu măiastru.







































































.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!