poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 63 .



Despre comunicare
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-02-25  |     | 



Comunicarea este cel mai important mod prin care oamenii pot relaționa, pot crea conexiuni puternice, stabile, cu membrii familiei, cu cei apropiați, la serviciu și in comunitate.
Mari Gânditori, Maeștrii Spirituali au afirmat că sufletul și spiritul pot comunica chiar dacă se află la mare distanță peste mări și țări, că totodată și mintea mai evoluată poate comunica prin așa numitul procedeu Telepatie., vorbind despre comunicarea nonverbală.
Hristos spune în Noua Scriptură că oamenii pot comunica si prin rugăciune cu el, cu sfinții, cu arhanghelii, cu heruvimii, cu serafimii, cu Maica Dumnezeie și cu Dumnezeu Tatăl .
Fără comunicare viața pe pământ ar fi de prisos, omul și comunicarea fiind interdependente, oamenii fiind ființe sociale comunică prin mesaje, prin semne, prin simboluri, prin semnale și verbal.
Comunicarea este un proces dinamic în continuă schimbare, ea implică pe toți oamenii unei societăți aflată în dezvoltare, dezvoltă procesul de cunoaștere, îmbogățește psihicul, sufletul și spiritul prin schimbul de impresii, de experiențe, de sentimente, de emoții.
Comunicarea prezintă diferite forme, mediatizată care implică mase de oameni, având o formă obiectivă cu scop de manipulare a maselor , și comunicarea cu formă subiectivă care are ca scop simpla informare a oamenilor.
Comunicarea în masă este o metodă a Mass- Mediei prezentă în societatea modernă, democratică, o consecință directă a apariției radioului, a televiziunii, a internetului, a telefoniei, care sunt noi tehnici de transmitere a informațiilor.
Dar vorbim și despre cultura răspândită prin reviste, cărți, ziare și filme, prin teatru deopotrivă, limba și vorbirea sunt elemente primordiale în comunicare, este vorba despre o anumită tranzacție între emițător și receptor.
Comunicarea prin muzică, pictură și poezie ridică psihicul la cele mai înalte nivele de vibrație, potențează o evoluție la nivelul absolut.
Vorbirea este o metodă de transmitere a informațiilor, a sentimentelor, a emoțiilor, a dorințelor.
De cele multe ori comportamentul vorbitorilor și al interlocutorilor poate fi pasiv, asertiv, sau agresiv, astfel comunicarea nu se săvârșește în parametri cei mai buni mai pozitivi.
Vorbirea poate fi la un nivel superior prin descoperirea unor simboluri, semne și semnale, sau prin inventarea lor.
Comunicarea este creatoare de mari bucurii concurând cu celelalte plăceri ale vieții, este creatoare de momente spectaculoase, versatile, rafinate, strălucitoare.
Comunicarea în numele iubirii necondiționate denotă o desăvărsire a psihicului, a sufletului a spiritului, este o acțiune determinată de voința divină prezentă în oameni.
Comunicarea trece dincolo de limitele imaginației, combină în mod spectacular talentul cu pasiunea, este ca un ecou al spiritului liber mereu îndrăgostit de lume și de viață.
Comunicarea îi poate face pe oameni să fie speciali, este ca o oglindă fermecată a sufletului și spiritului.
Nu în ultimul rând comunicarea creează multă sensibilitate în minte suflet și spirit, care nu este neapărat o slăbiciune ci mai degrabă o superputere a artei vorbirii.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!