poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1243 .



Vorbesti
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [magic ]

2002-06-01  |     | 



Vorbesti de lotus,dar si de noroiul care il infrumuseteaza,vorbesti de rautatea fiintei umane,vorbesti de om ca definitie a tot ceea ce inseamna bun...sau rau, creator sau distrugator.Totusi toti acceptam intr-un anumit punct al vietii mizeria,facem parte din cei ce arunca cu noroi,citiva insa au puterea sa realizeze ca pot creea si ca a construi e cel mai minunat lucru,descopera ca poate alege...a face bine sau rau,apoi descopera minunatia si sentimentele ce ramin in urma dupa fiecare lucru placut construit.Se schimba nivelul,dar priveste in jur ,descopera ca multi nu-l inteleg ,altii-l urasc, invidii nascute din impotenta,otrava ce poate ucide caractere,suflete...o alta data,o alta alegere,sa continuie sa creeze,trecind .Peste, incapacitatea multora de a intelege, peste invidiile ce-l insotesc... sau... sa se confunde cu majoritate, obosit fiind sa aiba o personalitate,ceva aparte care sa-l faca diferit,sau poate speriat ca nu poate fii inteles.Romanii in primitivismul epoci!
i si-au permis sa spuna "ai pierdut , continua, ai cistigat, continua", insa dupa atitea mii de ani capacitatea de intelegere a acestor vorbe este redusa, urmeaza inevitabil o tema de gindire, referitoare la primitivism, atunci sau acum. Doresti sa schimbi lumea,superb vis, dar nu cred ca si lumea vrea sa fie schimbata, unii se complac in mediocritate, altii considera ca e mai sigur sa nu riste, pe altii ai respinge primul esec, prea putini stiu sa joace pina la capat constienti fiind ca ,campionii doar la capat se intilnesc. Sunt putin mai practic, visez sa infrumusetez viata mea, iar daca altii vor considera ca viata mea e placuta vor incerca sa urmeze calea mea, nimic nu se poate impune. Referitor la sex, satul de nopti cu fete pe tocuri, nimic concret... simt cum am nevoie de caldura, nu pt 2 ore, nu doar fizica, mai mult simt ca pot sa ofer, simt nebunia dorintei... de a oferi, nu doar clipe de amor, sau cuvinte rostite sub semnul sublimului dat de implinirea carnala.Cit !
de ciudat poate fii, sa fii mic sa visezi sa ai multe, multe femei, sa fie supermulte nopti, apoi sa vina o zi cind toate aceste nopti ...trecute toate... dor privesti in jur descoperi singuratatea ce te inconjoara.singuratate? Da in suflet descoperi o prapastie,ai vrea sa o umpli,dar cauti in amintiri si nimic nu te ajuta, apoi realizezi ca trebuie sa cauti ceea ce simti ce-ti doresti... sa oferi sa primesti... iubire..., adevarata, cu tot ce implica ea cu clipele sublime dar si cu lacrimile ce o insotesc citeodata, cauti parfumul tandretii, oferit din suflet,placerea de a simtiu trandafiriul buzelor unei femei... tremurinde de dorinta, dorinta nascuta in suflet, daruita pt suflet... asta e ceea ce caut.Sper sa mai aud strigatul inimii tale... prietena.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!