poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1178 .



Ganduri...doar ganduri
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Ura ]

2006-07-25  |     | 



offff.....devine asa de greu sa continui cand te uiti in jur si te trezesti singur. Nimeni nu e langa tine cu adevarat atunci cand vine vorba de prieteni. Parintii sunt singurii care ar face orice pentru tine, nu vreun prieten, nu iubita...NIMENI. Asta ar trebui sa ne sperie? Nu prea cred pentru ca pana la urma nu e bine sa depinzi de altii. Totdeauna vor fi mai multi dusmani decat prieteni asa ca cel mai bine e sa te poti baza pe propriile puteri.
Poti sa ceri ajutor lui Dumnezeu. Nu e nimic rau in asta. E ca un efect Placebo care te face sa te simti mai puternic. Speranta pana la urma moare ultima....dar moare mai trist ca orice altceva. Totdeauna putem sa speram la o viata mai buna, fericire, dragoste, etc dar asta nu inseamna ca o sa se si implineasca dorintele. Cel mai probabil chiar o sa se intample opusul sau atunci cand o sa se implineasca o sa fii prea trist, prea batran, prea ocupat ca sa observi. Niciodata nu o sa fim fericiti mai mult de 5 minute. Stiu ca eu nu am reusit. Eh, bune si alea 5 minute decat nimic....ma intreb cum o sa arate ultimele 5 minute din viata mea...nu cred ca o sa fie prea fericite. Bine ca nu o sa tin minte nimic acolo unde ma duc. Oricati prieteni ai avea tot singur mori iar singurul lucru care te incalzeste vreodata este inima ta batand de emotie. Oricare ar fi sentimentul care produce emotiile. Am iubit si eu...nu prea mi-a folosit la nimic. M-a lasat mai rece, mai rau, in general o persoana mai greu de placut. Ea probabil era obisnuita cu sentimentul asa ca nu a afectat-o prea tare. Motive peste motive sa fim fericiti sau sa ne taiem venele, dar ce conteaza pana la urma cu adevarat? Nimic.....nimic este raspunsul simplu si eficient si usor de inteles. Pacat ca e asa de greu de acceptat. E ca in expresia aia "life's a bitch and then you die", adica orice ai face nu prea conteaza cand ai un adversar invincibil ca moartea.
Concluzia? Nu exista nici o concluzie. Nu detin adevarul si nici nu pretind ca il cunosc. Pot doar sa va spun ca va iubesc, va urasc, imi sunteti indiferenti......nu am nevoie decat de timp ca sa trec prin toate.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!