poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2132 .



BOA(la) la români cu summit NATO
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [angela furtuna ]

2008-03-30  |     | 





Invitație

Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” organizează și vernisează marți, pe 1 aprilie, la ora 13, BOA(la) la români (cu summit NATO) - expoziție de caricatură a artistului OVIDIU AMBROZIE BORTÃ. De asemenea, artistul își va prezenta și noile produse multimedia de umor: filme umortistice și de caricatură de concepție proprie.
Expoziția va fi găzduită de Galeriile Bibliotecii, care vor fi deschise pentru public cu această ocazie, când va fi tăiată și panglica inaugurală a acestui nou spațiu expozițional ce se adaugă spațiilor tradiționale oferite de bibliotecă sucevenilor: Sala de Artă „Elena Greculesi”, Sala Fond Bucovina, Sala de Lectură, Sala de Împrumut, Sala pentru Copii, Sala Internet.
După vernisaj, va avea loc Gala Premiilor „Bancher în Þara lui Păcală” decernate de către Biblioteca Bucovinei participanților, donatorilor, membrilor de onoare și colaboratorilor recent înființatei Bănci de Umor a Bibliotecii Bucovinei.
Galeriile vor avea culoar unic de râsu’plânsu’ ca la summit-ul NATO de la București. Se va „atenta” copios la spiritul de glumă și de umor al vizitatorilor și spectatorilor. Participanții se vor putea molipsi în voie de BOA(la) la români cu summit NATO, sub ochiul vigilent al autorităților, al artiștilor și al scriitorilor, „lunetiști cu pixul” care se implică serios în politica de umor a nației românești, în amplasarea scutului de rachete anti-prostie și anti-plictiseală exact în inima de Păcală Nemuritor a românului.


Coordonatoarea programului, Angela Furtună, va prezenta în final câteva cărți de literatură umoristică ce fac deliciul unui public exigent dar longeviv cum este cel care iubește literatura bunei dispoziții, a harului, a bucuriei și a râsului sănătos.
Dincolo de toate măririle de pensii și de salarii, dincolo de integrări în inginerii globale sau în vectori politici, hohotul de râs și simțul superior al spiritului de glumă sunt arma cea mai prețioasă pentru supraviețuire morală, fizică și spirituală a omului de rând.


Angela Furtună
Scriitoare, publicistă
Membră a Uniunii Scriitorilor din România
Coordonatoarea Programului Banca de Umor a Bibliotecii și a Expoziției BOAla la români cu summit NATO din 1 aprilie 2008 ora 13 la Galeriile Bibliotecii


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!