poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5234 .



ARCADA, numărul V
presa [ ]
Aprilie 2007

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Petre_Andrei ]

2007-04-05  |     | 



A apărut al cincilea număr al revistei de cultură ARCADA. Păstrând aceeași linie editorială, ARCADA vă oferă 95 de pagini de cultură. Sunt sigur că fiecare cititor va reuși să găsească ceva pe gustul său. Îi așteptăm cu cel mai mare drag pe toți cei care doresc să colaboreze cu revista. Împreună cu dumneavoastră vom deveni în fiecare zi mai puternici.


“Prin linia editorială adoptată, revista ARCADA a încercat și reușit să se individualizeze în peisajul autohton. Vom continua pe aceeași linie, pentru că trebuie să primeze literatura și nu interesele care macină de atâția ani cultura din România. Fără a acuza pe nimeni, trag un semnal de alarmă, pentru că literatura română pare să se îndepărteze din ce în ce mai mult de cititor, în fond, singurul pentru care trebuie să existe. Nu scriem pentru noi înșine, însuși actul de publicare înseamnă dorința de a ne împărtăși mesajul. Tocmai de aceea trebuie să căutăm un mesaj care să se apropie de cititori, să îi facă să se întoarcă.
ARCADA, prin diversitate, prin libertatea de expresie, încearcă să se apropie de fiecare cititor, să îi ofere cât mai multe posibilități și să îl lase să aleagă. Aici nu s-au pus și nu se vor pune niciodată etichete, pentru că întotdeauna este loc pentru toți. În loc să se dușmănească, scriitorii ar putea să se unească pentru a reuși să readucă în atenția publică literatura. Fără o atitudine de genialități neînțelese, fără ifose, fără pretenții absurde, trebuie să învățăm să ne integrăm într-o societate aflată în plin progres. Literatura este o meserie la fel ca oricare alta și în loc să ne contestăm în permanență am putea încerca să creăm cu adevărat opere de artă. Mesajul transmis cât mai departe este singurul țel ce merită urmărit cu toată ființa noastră...
ARCADA va continua să-și păstreze principiile care stau la baza formării ei. Pe primul loc trebuie să vină cititorul, care trebuie să fie ademenit. Trebuie să oferim ceva fără a pretinde nimic. Aceasta este arta și sper sincer că din ce în ce mai mulți creatori vor înțelege asta...
Vă urez în continuare lecturare plăcută și o perioadă a sărbătorilor pascale plină de Fericire și de Lumină!





Fluerașu Petre”


În numărul V semnează, în ordinea paginilor: Fluerașu Petre, Ioan Es. Pop, Elena Amariei, George Chiriac, Loredana Cristea, Silvia Kappel, Bogdan Gagu, Gere Mihai Cătălin, Andreea Croitor, Tatiana Constantin, Mureșan Dan Constantin, Camelia Luncan, Ștefan Ciobanu, Elena Munteanu, Corneliu Traian Atanasiu, Adriana Ursulețu, Cezar Pricop, Florin Caragiu, Nicolae Cornescian, Mălin Stan, Florin Bajenariu, Viorica Răduță, Andre Isip, Floricică Mirel, Laurențiu Bădicioiu, Teodora Gălățean, Sorin Teodoriu, Raymond Roca, Anișoara Iordache, Andreea Vraja, Filip Cosmina, Silvia Simion, Adelaida Mateescu, Alexandra Popa, Dana Ștefan.

Dacă credeți că textele, desenele, schițele sau grafica dumneavoastră merită să apară în revista ARCADA, procedura este foarte simplă. Lucrările se primesc ca atașament, în format Word, pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected]. Cei ce doresc să trimită lucrările prin poștă, o pot face pe adresa: Strada Turda, numărul 123, bloc 4, scara B, etaj 8, apartament 85, sector 1, București, cu mențiunea "Pentru revista Arcada" Lucrările vor fi analizate de membrii redacției care vă vor anunța decizia lor. În acest scop, vă rugăm să lăsați o modalitate prin care să vă putem contacta... Momentan, publicarea nu este remunerată. Drepturile de autor și responsabilitatea aparțin în exclusivitate autorilor.

Îi așteptăm cu cel mai mare drag pe toți cei care vor decide să ni se alăture. Vă promitem că și în viitor revista ARCADA va menține același standard înalt cu care deja v-a obișnuit.


Vă urez din suflet SÃRBÃTORI FERICITE și să aveți parte în perioada sărbătorilor PASCALE de cât mai multă Lumină și Fericire!




www.revistaarcada.lx.ro


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!