poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1250 .



Dincolo de limită
proză [ ]
RS

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2010-08-08  |     | 



Cum te-ai trezit în dimineața asta? Ai buzele un pic uscate, ochii grei și sânii un pic umflați? Simți o ușoară umezeală în partea ta intimă? Ai avut un vis în care eu …
Dar o să continui mai târziu…
În dimineața asta m-am trezit cu ochii greoi, cu mintea un pic obosită de nesomn și cu o parte din trup care îmi arată sensul de mers, deși nu am nevoie.
Am trecut dincolo de limită, dar nu regret. Nu am avut încă nimic de câștigat și mai nimic de pierdut decât sufletul meu care hoinărește prin cotloanele încâlcite ale subsolului sufletului tău imaginat.
Stabil, trupul îl port obosit pe lângă lume. O zi de vorbă cu tine mă epuizează, mă face să simt tensiune în trup, înima îmi pulsează de zeci de ori mai tare. Și nici măcar nu ești lângă mine… și când ești sunt într-o bătălie continuă cu mine, să joc un rol care să nu îți deranjeze trupul, aparențele, șahul în care suntem piese. Prima mutare dincolo de vis și gânduri îți aparține… și în ce poveste de pe pământul ăsta, femeia începe dansul divin? Deci șansele de fericire ale trupului sunt infime… Ce îmi rămâne să fac? Să trimit în fiecare seară sufletul meu să viziteze sufletul tău, să fim acolo unde vrem și când vrem. Ești doar tu, fantezia perfectă, alături de sufletul meu. Realitatea pare o fereastră spre care o să privesc cu mare dorință. Tu o să ai cheia și știu că nu o vei folosi să o deschizi.
Și mi-am luat zborul, cu speranța mototolită în buzunar. Ea, venea seara și visa cu mine pe malul de vise. Aveam cerul desenat de noi, cu stele pe care le numeam. În vis numisem și viitorii noștrii copii, dar asta era destul de departe. În patul nostru de stele făceam dragoste sfântă cu sufletele și dragoste diabolică cu trupurile în flăcări. Descătușam plăceri în fiecare seară și când dimineața ne trezea, ne plimbam și noi buimăciți în realitate.
Astă seară a vrut să îi povestesc cum pot să fac din buzele ei o coroană împletită de plăcere. Am stat lângă ea și am ascultat inima ei. Îmi doream atât de mult să pun mâna lângă sânul rebel, să simt cum mâna mea este ridicată des, din ce în ce mai des de puterea inimii care va bate în trupul nostru comun. Aș fi vrut să bată la fel de repede ca inima mea, să alerge și să împingă sângele spre creier, să îi dea amețeala mea, să iubească starea asta, să fie fericită, să iubească visul cu mine… să mă iubească fără limite. M-am apropiat de ea în vis. Nu aș fi îndrăznit vreodată în realitate să fac ceva din vis, ar fi depășit o limită supărătoare pentru ea. M-am așezat lângă ea în realitate. Am jucat șahul vieții. Am așteptat. Și ea a făcut primul pas, un sărut pe obraz cu ștrengărie și cu dorință în același timp. A deschis portița. Am sărit cu valurile mele de vise, pe care i le povestisem și de care știa, peste ea. Am luat-o în brațe , și cu voia ei, am sărutat-o adânc, împletind buze cu buze și aer cu aer respirat greu; iar gura ei era musafirul meu intim, și gura mea îi găzduia limbuța ei servind-o cu o porție de dulce vis al meu.
Am împletit împreună aerul dintre noi, și am uitat de piesele din șahul nostru. A sărit în brațele mele și a părăsit lumea reală în care era adânc înfiptă. Am împletit piciorul ei în jurul coapsei mele și am ridicat trupul ei cu mâna pusă obraznic în aerul din colțul unde picioarele ei se împrietenesc atât de frumos și fatal. Am vrut să o urc desupra mea, să o agăț de mine, să o ridic de pe sol, să o știu dependentă de buzele mele și de aerul din mine. Mâna mea transpirată modern o prinde palid și cu forță de gâtuțul ei alb de marmură caldă, și capul ei se culcă cu căldură în căușul mâinii mele ca în cuibușorul în care s-a născut. Am simțit sufletul ei în mine, luând sufletul meu și făcându-l fericit. Am tras aer în piept când ea expira și am inhalat tot sufletul ei, să îl țin captiv pe vecie în fericire și răsărit de soare veșnic. Trup lângă trup, căldură lângă caldură, ne-a luat ceva timp să plănuim unirea, dar visul ne-a ajutat. Eu visam ca trupurile noastre să aiba două inimi și pulsul ei să îl simt în tâmplă. Ea visa ca trupul, mintea și vocea mea să îi aparțină pentru totdeauna. Eu visam că am același vis cu ea și îmi doream doar fericirea din zâmbetul ei superb.
Eram beat de aerul ei. Eram amețit de frumusețea ei divină.
Cum te-ai trezit în dimineața asta? Ai buzele un pic uscate, ochii grei și sânii un pic umflați? Simți o ușoară umezeală în partea ta intimă? Ai avut un vis în care eu … mă apropii de tine, tu îmi deschizi portița de vise și mă năpustesc cu visele mele grămadă…? ... Și eu mă trezesc constant depășind limita dintre vis și realitate, superbe amândouă, ca un răsărit de soare pe malul mării.

.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!